网站大量收购独家精品文档,联系QQ:2885784924

Module11 U3 The secret of success供参习.docVIP

  1. 1、本文档共6页,可阅读全部内容。
  2. 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
  3. 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  4. 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  5. 5、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  6. 6、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  7. 7、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  8. 8、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课题: Module11 U3 The secret of success (教师版) Reading (Ⅰ) Sir Clive Sinclair --- the man who brought technology to the man in the street 编制人: 审核人: 学习目标:1. To learn how to succeed 2. Learn?and?master?the?words?and?expressions?in?the?text. 3. To learn some information about Sir Clive Sinclair. 重点难点:1.Finish?the?task?of?talking?about?how?to?become?a?successful?person?. 2. Learn?to?use?the?words?and?expressions?in?the?text 高考链接:主旨大意、细节理解、信息摘录(不超过三个字)、阅读简答(限词回答) 学法指导:knowledge transfer(迁移法), give directions(点拨法) 学生易错点:对文章在细节理解、主旨大意方面的掌握。 【Lead-in(导入)】 Lead in the topic with questions: The 20th century saw the fastest development of science and technology ever. During this period many new things were invented which made people’s lives better. Do you know: 1. Who invented the world’s first telephone? Bell 2. Who invented the world’s first bulb? Edison 3. Who invented the world’s first pocket- sized radio and first digital watch? What else did he invent? Sir Clive Sinclair the world’s first digital watch, first pocket TV, first computer costing less than £100, ZX80, ZX Spectrum computer Unit 3 Sir Clive Sinclair —the man who brought technology to the man in the street 【Discussion】 What does ‘the man in the street’ refer to? What can we learn from the subtitle? The man in the street refers to ordinary working-class people. From the subtitle we can know that SinClair made some hi-tech, but inexpensive goods, at prices that ordinary people can afford. What do you think may be covered in the article? We will probably learn who Sir Cliveclair is and some important things in science and technology he has done for ordinary people. 【Skimming】 1.What do we know about Sinclair before he established his company? (细节理解) D A.He didnt work hard. B.His teachers didnt like him. C.He was driven out of schools. D.He was good at learning. 2.In which order did Sin

您可能关注的文档

文档评论(0)

dart004 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档