网站大量收购独家精品文档,联系QQ:2885784924

【创新设计】2016-2017学年高中英语 Unit 1 Women of achievement单元综合检测卷 新人教版必修4.doc

【创新设计】2016-2017学年高中英语 Unit 1 Women of achievement单元综合检测卷 新人教版必修4.doc

  1. 1、本文档共14页,可阅读全部内容。
  2. 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
  3. 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  4. 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Unit 1 Women of achievement 第Ⅰ卷 第一部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A Every year,TIME makes a list of the year’s most influential(有影响的) people,which is called the “TIME 100”.The magazine publishes a special issue with a picture and a profile of each person.This year’s “TIME 100” included politicians,business leaders,scientists,athletes,artists and entertainers. To celebrate,TIME held a party,and invited all of the people who wrote the description and the 100 people themselves.This year’s party was held on Tuesday,May 5,at the Time Warner Center in New York City.The event was great.First Lady Michelle Obama was there,and so were Oprah Winfrey and financial expert Suze Orman. Being the only kid there,I was treated like all the adults there,walking the red carpet and having conversations with Robin Chase.I was lucky to be chosen to write the brief description of Jeff Kinney.When I interviewed him in December for TIME for Kids,I asked him if he had any advice for kids who want to do what he does when they grow up.“Yes,” he told me.“If they want to be a cartoonist,they should copy as many people as possible.” During dinner,there were entertaining performances by comedian(喜剧演员)Jimmy Fallon and singer John Legend.TIME’s top editor Rock Stengel,Oprah Winfrey,and Mrs. Obama gave toasts and speeches.It was exciting to hear all of these amazing people speak and to be just a few feet away from the First Lady.That night was certainly a onceinalifetime experience! 1.What is this passage mainly about? A.A brief introduction to TIME. B.This year’s 100 most influential people. C.What people usually do at the “TIME 100” party. D.The writer’s experience at the “TIME 100” party. 答案 D 解析 主旨大意题。通读全文可知,作者主要描述了他参加“TIME 100”活动的经历。 2.What does the underlined word “profile” in Paragraph 1 mean? A.poem B.description C.story D.report 答案 B 解析 词义猜测题。根据第二段“...,and invited all of the people who wrote the description...”可知应选B项,表示《时代》发表了专题,上面有

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档