- 1、本文档共5页,可阅读全部内容。
- 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
- 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 5、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 6、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 7、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 8、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
武山中学申报西江省中小学平安校园示范学校材料
2019年小升初英语 阅读理解基础训练1
A
I have a good friend. His name is Polly. He is 13. He is in Class Four, Grade Two. He has a small sports collection. He has ten volleyballs, seven basketballs, five baseballs, two tennis rackets and four soccer balls. He likes them very much. He doesnt play sports. He only watches them on TV.
(C)1. How many volleyballs does Polly have?
【详解】根据文中He has ten volleyballs.可知答案。
A) Two. B) Three. C) Ten.
(B)2. How many tennis rackets does Polly have?
【详解】根据文中He has ... two tennis rackets可知答案。
A) One. B) Two. C) Three.
(A)3. Polly is in Class________.
【详解】根据文中He is in Class Four.可知答案。
A) Four. B) Three. C) Two
(B)4. Does Polly play sports?
【详解】根据文中He doesnt play sports.可知答案。
A) Yes, he does. B) No, he doesnt. C) We dont know.
(B)5. How many basketballs does Polly have?
【详解】根据文中He has ... seven basketballs可知答案。
A) Ten. B) Seven. C) Six.
B
Colin has a happy family. There are six people in his family: his grandparents, parents, and his sister, Susan. His grandfather likes watching TV very much. He likes watching sports news on TV. His father is a basketball fan. He likes watching basketball games. He often watches NBA on TV. Colin doesnt like basketball. He thinks soccer is great. He has two soccer balls. He often plays soccer with his friends after school. His favorite player is Michael Owen. His sister doesnt like sports. She likes singing. Look! She is singing under the tree!
(C)1. ________ likes watching sports news on TV.
【详解】细节理解题。根据文中His grandfather likes watching TV very much. He likes watching sports news on TV.可知答案。
A) Colin B) Colins father C) Colins grandfather
(C)2. Colin likes ________ very much.
【详解】细节理解题。根据文中He thinks soccer is great.可知答案。
A) basketball B) watching TV C) soccer
(A)3. Colin often plays soccer with ______
您可能关注的文档
- 暑假保安工作会社实践报告.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(二十).doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(二) 青岛版.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(二).doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(五) 青岛版.doc
- 暑假社会实践动活记录表.doc
- 暑期三下乡-远清四九中学支教总结.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(五).doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(八) 北京版.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(八) 青岛版.doc
- 五位一体教案教学教案设计.docx
- 思修与法基-教学教案分享.pptx
- 大学军事之《中国国防》题库分享.docx
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章-中国特色社会主义理论体系的形成发展.pdf
- 思修与法基 教学全案分享.docx
- 大学军事之《军事思想》题库分享.docx
- 《经济思想史》全套课件-国家级精品课程教案课件讲义分享.pdf
- 厦门大学国际金融全套资料(国家级精品课程)--全套课件.pdf
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章-中国特色社会主义理论体系的形成发展.docx
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章中国特色社会主义理论体系的形成发展分享.pdf
文档评论(0)