- 1、本文档共5页,可阅读全部内容。
- 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
- 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 5、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 6、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 7、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 8、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
武汉铁路职业术技学院健言社
2019年小升初英语 阅读理解基础训练11
A
This is Marks school. Its break time now. There are some cars in the parking lot(停车场). They are the teachers. Mark plays football with some boys. Alan and Ben sit under a tree near their classroom. Jenny and May stand near their classroom. All the teachers are in their office. The bell rings. Its time for class.
(A)1. The cars are ________.
【详解】根据短文第四句They are the teachers.可知答案。
A) the teachers B) Marks C) the students
(C)2. What does the underlined phrase break time mean in Chinese?
【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可推知,break time是“课间休息时间”的意思。
A) 上课时间 B) 上班时间 C) 课间休息时间
(C)3. Who plays football with Mark?
【详解】根据短文第五句Mark plays football with some boys.可知答案。
A) No one. B) Alan and Ben. C) Some boys.
(C)4. The teachers are ________.
【详解】根据短文倒数第三句All the teachers are in their office.可知答案。
A) near the parking lot B) in the classroom C) in the office
(A)5. The bell rings because ________.
【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可知,铃声响了,该上课了。
A) class begins B) class is over C) school is over
B
I live in London. There is a bakers shop next to my house. Every day I can see a dog go to the bakers with a penny in his mouth and buy a roll(面包圈)for himself. Its five thirty in the afternoon. The dog is in the shop. The man in the bakers shop, in joke, gives him a roll as hot as fire(火). The dog quickly drops(丢下)the roll and picks up his money off the counter(柜台).
And then he doesnt go to the bakers again. With his money he goes to another one.
(A)1. There is a ________ next to my house.
【详解】根据短文第一段第二句There is a bakers shop next to my house.可知答案。
A) bakers shop B) school C) bank
(B)2. The dog eats a ________ every day.
【详解】根据短文第一段第三句Every day I can see a dog ... buy a roll(面包圈)for himself.可知答案。
A) piece of meat B) roll C) cat
您可能关注的文档
- 暑假社会实践动活记录表.doc
- 暑期三下乡-远清四九中学支教总结.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(五).doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(八) 北京版.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(八) 青岛版.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(八).doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(六) 北京版.doc
- 暑期实践活动参之观远大集团学习心得.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(六) 青岛版.doc
- 2019年小升初数学模拟试卷(六).doc
- 五位一体教案教学教案设计.docx
- 思修与法基-教学教案分享.pptx
- 大学军事之《中国国防》题库分享.docx
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章-中国特色社会主义理论体系的形成发展.pdf
- 思修与法基 教学全案分享.docx
- 大学军事之《军事思想》题库分享.docx
- 《经济思想史》全套课件-国家级精品课程教案课件讲义分享.pdf
- 厦门大学国际金融全套资料(国家级精品课程)--全套课件.pdf
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章-中国特色社会主义理论体系的形成发展.docx
- 2023版毛泽东思想和中国特色社会主义理论体系概论第五章中国特色社会主义理论体系的形成发展分享.pdf
文档评论(0)