- 1、本文档共111页,可阅读全部内容。
- 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
- 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)山东专用
63. Which of the following statements is TRUE about the author according to the passage? A. He would have regretted if the locust tree had died as he had thought it had. B. The locust tree turned out to be a lovely memory for him. C. He felt unhappy as he had forgotten to take the photos with him. D. His work in the office changed with the seasons every year. 【解析】选B。细节理解题。Many times, I thought to take photos but never did. Then, I had to leave in a hurry. Later in life, it became a great regret that I had not done so. 可以看出, 那棵生活中无意中所遇到的槐树是作者生活中一段美好的记忆。 64. It can be inferred from the passage that ______ . A. the locust tree died soon after the author left the office B. the author worked in the office for at least a few years C. it was summer when the author took his job in the office D. the weather was dry when the author first saw the tree 【解析】选B。推理判断题。从文章中第三、四段的描述可以推断, 作者在那个办公室起码工作了几年。 65. What advice does the author intend to give us? A. Treasure what we’ve owned. B. Look before you leap. C. Treat everything calmly. D. Never forget the past. 【解析】选A。推理判断题。作者在最后一段中提到Actually, many times in our lives we think we own something and thus do not value it. We don’t feel regretful until we lose it one day! 此处作者在试图告诉读者要珍惜所拥有的东西。 (C) Canada will have to increase the number of immigrants allowed into the country by about 100, 000 per year, according to Glen Hodgson, the chief economist of the Conference Board of Canada. The government will have to carry out an expanded immigration policy to grow the workforce to increase the number of workers making pension contributions and help offset(补偿)the retirement of the boomers(生育高峰期出生的 人), Glen Hodgson told an audience at the Board’s 2010 Summit on the Future of Pensions. Hodgson predicted slow labour force growth in the coming decades means there will be fewer workers contributing to pension plans, but more retirees drawing from them. “ “As all the boomers get ready to reti
您可能关注的文档
- 2012年中考数学方案设计与决策型问题专题复习 PPT课件.ppt
- 2012年中考语文专题复习 综合性学习的命题特点及答题技巧点拨 PPT课件.ppt
- 2012届高考数学专题复习课件:第8专题 算法与推理(理)《热点重点难点专题透析》.ppt
- 2012年广东省会计从业资格财经法规与会计职业道德复习资料.doc
- 2012年机关事业单位工作人员工资统计报表讲解工资福利处(PPT-35).ppt
- 2012届高考数学专题复习课件:第8专题 算法与推理(理)《热点 重 点 难 点.ppt
- 2012年职称英语《综合类B级》阅读理解原文.docx
- 2012年职称英语《卫生类C级》阅读理解原文.docx
- 2012年财务报表分析--江铃汽车获利能力分析第三次作业.doc
- 2012年重庆市中考数学试题卷及答案.doc
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)浙江专用.ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版).ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)陕西专用.ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)安徽专用.ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)湖北专用.ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(一)(新人教版)广东专用.ppt
- 2012版高中语文全程复习方略配套课件:4.1.1 理解(新人教版·江西专用).ppt
- 2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(三)(新人教版)湖北专用.ppt
- 2012版高中语文全程复习方略配套课件:3.1 理解(新人教版·安徽专用).ppt
- 2012版高中语文全程复习方略配套课件:3.1.1 理解(新人教版·湖南专用).ppt
文档评论(0)