- 1、本文档共111页,可阅读全部内容。
- 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
- 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
新人教英语词汇句型复习课件必修2_Unit_5_Music概要
共 93 页 * 2. Which of the following is true about Question Box according to the passage? A. Uganda is the original place where the service started. B. Some modern technologies have been used for improving the service. C. Question Box wont be able to work if there is no electrical power. D. It was impossible for a grandma to use Question Box. 共 93 页 * 答案及解析: 2. B。C选项可以根据第四段The latest version of the box uses mobile phone technology and solar panels in case the electrical power fail.判断,A选项根据第三段的第一句Question Box began two years ago in India.判断,D选项根据第五段“the idea was to make a technology that even Grandma could use”判断。 共 93 页 * 3. We can learn from the passage that in Uganda ______. A. forty call center operators helped make Question Box known to villagers B. it was very convenient for villagers to have access to Internet service C. users are very interested in current events D. a local technology company cooperate with Question Box 共 93 页 * 答案及解析: 3. D。 根据倒数第二段的第二句可知。 共 93 页 * 4. What can be inferred from the last paragraph? A. All the questions asked by people are pretty funny. B. Workers of Question Box know the answer to any question. C. Question Box always tries to answer the questions, no matter how strange. D. Those who asked questions wanted to make progress in their studies. 共 93 页 * 答案及解析: 4. C。A、B选项太绝对,D选项不能根据文章推断出来,C选项根据最后一句可知。 共 93 页 * 5. What attitude does the writer hold towards “Question Box” according to the passage? A. Indefinite. B. Negative. C. Supportive. D. Indifferent. 答案及解析: 5. C。根据第一段最后两句中的Luckily...amazing...等词可以看出作者的态度是很赞同和支持这项服务的。 共 93 页 * B The History of the Games Olympia Olympia, the site of the ancient Olympic Games, is in the western part of the Peloponnese which, according to Greek mythology, is the island of “Pelops”, the founder of the Olympic Games. Imposing temples, votive buildings, elaborate shrines and ancient sporting facilities(设备) were combined in a site of unique natu
您可能关注的文档
- 新人教版七年级上册文言文复习汇总概要.ppt
- 新人教版七年级下册6、最后一课概要.ppt
- 新人教版七下语文总复习概要.ppt
- 新人教必修三Unit5Canada-ReadingII[课件]概要.ppt
- 新人教版九上课件21.1.2二次根式2概要.ppt
- 新人教版三年级语文下册月球之谜精品课件1概要.ppt
- 新人教版七年级历史下册第17课君主集权的强化概要.ppt
- 新人教版九年级上册语文教案全集1概要.doc
- 新人教版八下美术教案MicrosoftOfficeWord97-2003文档概要.doc
- 新人教版七年级生物下册4-1-2人的生殖概要.ppt
- 2025年广西中考地理二轮复习:专题四+人地协调观+课件.pptx
- 2025年广西中考地理二轮复习:专题三+综合思维+课件.pptx
- 2025年中考地理一轮教材梳理:第4讲+天气与气候.pptx
- 第5讲+世界的居民课件+2025年中考地理一轮教材梳理(商务星球版).pptx
- 冀教版一年级上册数学精品教学课件 第1单元 熟悉的数与加减法 1.1.6 认识1-9 第6课时 合与分.ppt
- 2025年中考一轮道德与法治复习课件:坚持宪法至上.pptx
- 2025年河北省中考一轮道德与法治复习课件:崇尚法治精神.pptx
- 八年级下册第二单元+理解权利义务+课件-2025年吉林省中考道德与法治一轮复习.pptx
- 精品解析:湖南省娄底市2019-2020学年八年级(上)期中考试物理试题(原卷版).doc
- 2025年中考地理一轮教材梳理:第10讲+中国的疆域与人口.pptx
最近下载
- 2025年新人教版数学一年级下册课件 第四单元 100以内的口算加、减法 2.口算减法 第3课时 解决问题.pptx
- 汉源__感动服务培训课程讲义.pptx
- 2025广西南宁市高三二模“坚守与发现:平凡中的非凡价值”审题立意及范文-备战2025年高考语文各地名校模考卷作文导写.docx
- 液压站讲义原理图.pptx
- 浙教版数学八年级下册第3章 数据分析初步 综合素质评价(含答案).docx VIP
- 2024年数控铣工(中级)技能鉴定考试题库资料-上(单选题汇总).pdf
- 闪电战及其应付之策.pdf VIP
- 2025高考化学一轮复习之物质结构与性质(解答大题).doc
- 2025年中央八项规定专题党课讲稿四篇.docx VIP
- 医院护工培训课件.ppt
文档评论(0)