网站大量收购独家精品文档,联系QQ:2885784924

国外英语考试:2022雅思(IELTS)真题模拟汇编.doc

国外英语考试:2022雅思(IELTS)真题模拟汇编.doc

  1. 1、本文档共309页,可阅读全部内容。
  2. 2、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
  3. 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  4. 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
国外英语考试:2022雅思(IELTS)真题模拟汇编 2022雅思(IELTS)真题模拟07-27 1、According to the writer, English-speaking people need to be aware that ______.(单选题) A. some foreigners have never met an English-speaking person. B. many foreigners have no desire to learn English. C. foreign languages may pose a greater problem in the future. D. English-speaking foreigners may have difficulty in understanding English. 试题答案:D 2、Credit unions on campus ______.(单选题) A. are open 24 hours a day. B. provide the usual financial services offered by banks. C. deduct fees for normal transactions. D. are open on public holidays. 试题答案:B 3、A suitable title for this passage would be ______.(单选题) A. Overcoming the Language Barrier. B. How to Survive in an English-speaking World. C. Global Understanding—the Key to Personal Progress. D. The Need for a Common Language. 试题答案:A 4、The plan to reclaim Hallside was proposed by ______.(单选题) A. Scottish Greenbelt and the regional developer. B. local authorities and Scottish Greenbelt. C. a local landscaping company and authorities. D. Scottish Greenbelt and HL Banks. 试题答案:D 5、The case of the poisonous mushrooms (paragraph 2) suggests that American doctors ______.(单选题) A. should pay more attention to radio reports. B. only read medical articles published in English. C. is sometimes unwilling to try foreign treatments. D. does not always communicate effectively with their patients. 试题答案:B 2022雅思(IELTS)真题模拟07-26 1、The plan to reclaim Hallside was proposed by ______.(单选题) A. Scottish Greenbelt and the regional developer. B. local authorities and Scottish Greenbelt. C. a local landscaping company and authorities. D. Scottish Greenbelt and HL Banks. 试题答案:D 2、According to the writer, English-speaking people need to be aware that ______.(单选题) A. some foreigners have never met an English-speaking person. B. many foreigners have no desire to learn English. C. foreign languages may pose a greater problem in the future. D. English-speaking foreigners may have difficulty in understand

文档评论(0)

qjlrm + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档